Slider

Senioren

Special Voetbalteam schittert in voorprogramma Vughtse derby Er werd veel over gesproken, de Vughtse derby afgelopen zaterdag, de bekerwedstrijd tussen Zwaluw VFC en SV Real Lunet. Maar dat dat was niet de enige kraker die avond. In het voorprogramma stond de wedstrijd tussen het S-team en een All-Star team van Zwaluw. De wedstrijd begon spannend omdat beide teams echt aan elkaar waren gewaagd. Zwaluw kwam op een voorsprong, maar het Special Voetbalteam Vught liet zich niet uit het veld slaan en bleven als een hecht team voetballen. En dat wierp z’n vruchten af. De doelpunten vlogen om de oren. Het S-team trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 6-3. Het Special Voetbalteam Vught is een team voor dames en heren vanaf 15 jaar die net wat extra aandacht nodig hebben.

Het team is opgericht onder de vlag van SV Real Lunet en Zwaluw VFC en wordt ondersteund door MOVE Vught in het kader van Samen Sterk in de Wijk. Het S-team traint op donderdagavond van 19.30-20.30 uur op de velden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught).

Het S-team is nog op zoek naar enthousiaste spelers! Lijkt het jou leuk om te voetballen? Lukt dat niet bij een regulier team omdat jij net wat meer aandacht nodig hebt? Dan is het S-team Vught hét voetbalteam voor jou! Getraind door vier enthousiaste trainers hebben de spelers van dit diverse team vooral heel veel plezier. Naast het plezier wordt er ook fanatiek getraind en zorgt het teamgevoel ervoor dat de spelers het zo naar hun zin hebben.

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken of mee te doen aan een proeftraining. Wil je vooraf meer informatie dan kun je contactopnemen met specialvoetbal@reallunet.nl Hopelijk zien je jou binnenkort bij het Special Voetbalteam Vught!