Slider

Special Voetbalteam Vught

Het Special Voetbalteam bestaat inmiddels ruim anderhalf jaar. Het is een groep enthousiaste spelers die net wat extra aandacht nodig hebben, die ze in een regulier team niet kunnen krijgen. Het team wordt dan ook begeleidt door vier net zo enthousiaste begeleiders/trainers, die ervoor zorgen dat er wekelijks getraind kan worden. Regelmatig worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, zoals laatst tijdens de derby Zwaluw VFC – SV Real Lunet. In het voorprogramma speelde het Special Voetbalteam Vught een wedstrijd tegen een All-Star team van Zwaluw.

Extra spelers

Het Special Team is nog op zoek naar extra spelers. Vind jij voetballen leuk? Lukt het niet in een regulier team, omdat je net wat meer aandacht nodig hebt? Kom dan een keertje kijken bij het Special Voetbalteam Vught. Wij trainen op donderdag van 19.30-20.30 uur bij Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught). Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainster Thea Kokshoorn (thea_kokshoorn@hotmail.com)

Jeugdteam

Na het succes met het volwassenteam willen MOVE Vught en Real Lunet ook een jeugdteam oprichten. In deze fase zijn we niet alleen op zoek naar spelers, maar ook naar enthousiaste begeleiders. Dus zijn er kinderen die graag willen voetballen, maar niet mee kunnen in een regulier team door gedrag of een lichamelijke/verstandelijke beperking stuur dan een mailtje naar info@movevught.nl

Enthousiaste vrijwilligers die deze kinderen graag een uur in de week een leuke voetbaltraining willen verzorgen kunnen ook contact opnemen via MOVE Vught.

De training willen we laten plaatsvinden op donderdagavond van 18.30-19.30 uur op de sportvelden van SV Real Lunet

** ** 

 

Special Voetbalteam schittert in voorprogramma Vughtse derby

Er werd veel over gesproken, de Vughtse derby afgelopen zaterdag, de bekerwedstrijd tussen Zwaluw VFC en SV Real Lunet. Maar dat dat was niet de enige kraker die avond. In het voorprogramma stond de wedstrijd tussen het S-team en een All-Star team van Zwaluw. De wedstrijd begon spannend omdat beide teams echt aan elkaar waren gewaagd. Zwaluw kwam op een voorsprong, maar het Special Voetbalteam Vught liet zich niet uit het veld slaan en bleven als een hecht team voetballen. En dat wierp z’n vruchten af. De doelpunten vlogen om de oren. Het S-team trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 6-3.

Het Special Voetbalteam Vught is een team voor dames en heren vanaf 15 jaar die net wat extra aandacht nodig hebben. Het team is opgericht onder de vlag van SV Real Lunet en Zwaluw VFC en wordt ondersteund door MOVE Vught in het kader van Samen Sterk in de Wijk. Het S-team traint op donderdagavond van 19.30-20.30 uur op de velden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught). Het S-team is nog op zoek naar enthousiaste spelers! Lijkt het jou leuk om te voetballen? Lukt dat niet bij een regulier team omdat jij net wat meer aandacht nodig hebt? Dan is het S-team Vught hét voetbalteam voor jou! Getraind door vier enthousiaste trainers hebben de spelers van dit diverse team vooral heel veel plezier. Naast het plezier wordt er ook fanatiek getraind en zorgt het teamgevoel ervoor dat de spelers het zo naar hun zin hebben.

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken of mee te doen aan een proeftraining. Wil je vooraf meer informatie dan kun je contactopnemen met Thea Kokshoorn (trainster) via thea_kokshoorn@hotmail.com

Hopelijk zien je jou binnenkort bij het Special Voetbalteam Vught!

 

** **

Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn, zo ook voetbal. Dat is het motto van het Special Voetbalteam Vught. Onder de vlag van SV Real Lunet en Zwaluw VFC is dit team in maart 2017 opgericht dankzij een samenwerking tussen MOVE Vught en Cello, in het kader van Samen Sterk in de Wijk. Samen met vier enthousiaste vrijwilligers traint dit team iedere donderdagavond van 19.30-20.30 uur op de velden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught).

Zaterdag 1 september jl. is er een sportieve middag georganiseerd rondom het S-team. Met een heus ‘Voetbal Fun Park’ en een minitoernooi hebben de spelers van het S-team, de andere teams en het aanwezige publiek een super leuke middag gehad. De middag stond ook in het teken om kennis te maken met voetbal en met het S-team. Mocht je afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid te zijn geweest om te komen kijken maar ben je wel geïnteresseerd (15+), kom dan geheel vrijblijvend een keertje kijken en als je wilt kun je meteen meedoen.

We zijn ook aan het inventariseren of er voldoende animo is om een team op te richten voor kinderen. Wil jouw kind graag voetballen, maar heeft hij/zij net dat beetje meer aandacht nodig dan zou het (toekomstige) S-team voor kinderen een geweldige kans zijn.
Uiteraard zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de teams te begeleiden.

Voor meer informatie en/of je interesse kenbaar maken kun je contact opnemen via info@movevught.nl