Visie SV. Real Lunet

Bij SV Real Lunet geloven we in een sportieve en veilige omgeving waarin onze leden met passie en integriteit hun sport kunnen beoefenen. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een gemeenschap die gedreven wordt door sportiviteit, respect en veiligheid, zowel op als buiten het veld.

Sportiviteit vormt het hart van onze vereniging. We streven ernaar om een cultuur te bevorderen waar fair play, teamwork en respect voor tegenstanders, scheidsrechters en medespelers centraal staan. Ongeacht het niveau, moedigen we onze leden aan om met plezier en toewijding deel te nemen aan sport, waarbij ze leren van zowel overwinningen als nederlagen.

Veiligheid is van het grootste belang bij SV Real Lunet. We zijn vastberaden om een omgeving te bieden waarin alle leden zich veilig en gerespecteerd voelen. Dit omvat niet alleen fysieke veiligheid op het veld, maar ook het waarborgen van een sfeer vrij van discriminatie, pesten of enige vorm van misbruik. We streven ernaar om een cultuur te bevorderen waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd of vaardigheidsniveau.

Jeugd

SV Real Lunet: Bouwend aan de Toekomst, Gericht op de Jeugd

Bij SV Real Lunet zien we de jeugd als het fundament van onze club. We zijn een vereniging in constante ontwikkeling, gedreven door de ambitie om onze jeugdspelers niet alleen als atleten, maar ook als individuen te laten groeien. Onze focus op de jeugd is essentieel voor het bouwen van een solide toekomst voor onze club. Daarnaast, streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze jeugdspelers zich gewaardeerd, gehoord en ondersteund voelen.

Als club zijn we voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van onze jeugdprogramma’s. We luisteren naar feedback van spelers, ouders en coaches om onze aanpak voortdurend te verfijnen en aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van onze jeugdleden.

Bij SV Real Lunet geloven we dat de jeugd de toekomst is, niet alleen voor onze club, maar voor de bredere samenleving.

Werkgroep
SV. Real Lunet heeft hiervoor een werkgroep opgericht wat een aantal focusgebieden heeft:

  • Organiseren activiteiten ter werving
  • Hervormen en reorganiseren structuur Jeugdafdeling
Scroll naar boven