Grolsch Toernooi 2024

Welkom bij het ultieme hoogtepunt van sportiviteit en feestvreugde: het jaarlijkse Grolsch 7×7 Toernooi, gepresenteerd door SV Real Lunet! Bereid je voor op een dag vol onvergetelijke wedstrijden, waarbij teams van alle niveaus strijden om de overwinning op het veld. Maar dat is nog niet alles – vanaf 18:00 uur veranderd het toernooi zich in een spetterende feestavond, compleet met de meest opzwepende DJ’s (Whiplash, DJ Raywell en DJ Tenko) die je laten dansen tot in de kleine uurtjes (uiterlijk 00:30)!

Of je nu een doorgewinterde voetballer bent of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier en vermaak, het Grolsch 7×7 Toernooi heeft voor ieder wat wils. En met de iconische smaak van Grolsch die de sfeer versterkt, belooft deze dag een onvergetelijk spektakel te worden dat je niet wilt missen!

Dus trommel je teamgenoten, vrienden of collega’s op, zet je beste beentje voor op het veld en maak je klaar om ’s avonds de dansvloer te veroveren op de meest bruisende feestavond van het jaar!

Het Grolsch 7×7 Toernooi van SV Real Lunet wacht op jou om geschiedenis te schrijven – mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring!

Aanvullende informatie:

  • Wanneer zaterdag 8 juni 2024
  • 200 euro prijzengeld voor de winnaar
  • Inschrijven en aanmelden via evenementen@reallunet.nl
  • 7,50 per persoon (team van minimaal 7)
  • Toernooi is voor heren en dames
  • Minimale leeftijd 18

klik hier voor inschrijfformulier: Standhouders inschrijfformulier – Real Lunet

 

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven