Real Lunet ‘Juniors’ Een Kabouter Voetbalfeest!

Terugblik

Een Knalstart: Real Lunet ‘Juniors’ Een Kabouter Voetbalfeest!

Op een stralende zaterdagochtend 17 februari toverde Real Lunet Juniors haar veld om tot een ware speeltuin van voetbalvreugde, en dat alles dankzij onze allereerste Kabouter Voetbalclinic!

Met een golf van giechels, vrolijke kreten en voetbalplezier verwelkomden we de jongste voetbaltalenten in spé. Deze kleintjes, gehuld in schattige voetbal tenues, maakten zich klaar voor een clinic vol avontuur op het veld.

De ochtend begon met een vleugje magie, begeleid door onze enthousiaste coaches die de kleintjes meenamen op een reis door de wondere wereld van voetbal. We hadden alles: van dribbeloefeningen tot hilarische spelletjes en zelfs kleine wedstrijdjes, alles doordrenkt met een dosis pure, ongeremde vreugde.

En laten we het hoogtepunt niet vergeten: Een heuse certificaat van deelneming uitreiking! Elk kind werd beloond met een officiële “Real Lunet Juniors Kabouter certificaat”.

De eerste Kabouter Voetbalclinic van Real Lunet Juniors was niet alleen een schot in de roos van gezelligheid, maar eerder een kleurrijk vuurwerk van lachende gezichtjes, nieuwe vriendschappen en kleine overwinningen. De velden gonzen nu nog na van de energie van deze jonge enthousiastelingen.

Met de kabouter voetballertjes vonden we niet alleen de toekomstige sterren van SV. Real Lunet, maar hebben we ook een onuitwisbare herinnering gecreëerd die ons altijd zal bijblijven. Op naar nog veel meer voetbalavonturen en plezier op de velden van Real Lunet Juniors!

 

Waarom hebben we de kabouterclinic georganiseerd?

Real Lunet wil weer een levendige en gezellige club zijn, waar ieder zich thuis kan voelen. Oud en jong! Op zondag en op zaterdag. Naar ons idee kan dat niet zonder nieuw te vormen jeugdteams. Want, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Eén van onze belangrijkste doelen is om jeugd te interesseren zich aan te melden als lid van Real Lunet om nieuwe teams te kunnen vormen. We begrijpen dat we veel vertrouwen moeten winnen en daarom gaan we de komende periode verder met het organiseren van verschillende activiteiten. Met name in de leeftijdscategorie tot en met 10 jaar (geboortejaar 2014 en jonger). In dat kader hebben we de kabouterclinic georganiseerd. Uiteraard vergeten we oudere leeftijdscategorieën niet, maar dat heeft op dit moment niet onze focus.

Het succes van de kabouterclinic heeft bevestigd dat we een goede weg zijn ingeslagen en het heeft ons geïnspireerd om door te gaan met kennismakingsactiviteiten voor deze jonge jeugd. In het nieuwe seizoen willen we verschillende teams in verschillende leeftijdscategorieën van de KNVB-competities in kunnen schrijven.

De komende periode, tot het einde van het huidige voetbalseizoen, moet ons meer inzicht verschaffen wat er mogelijk is. Tevens geeft deze periode ons de gelegenheid om te kijken op welke wijze jullie als ouders zich in willen/kunnen zetten voor de sport van je kind.

 

Wat kun je op korte termijn verwachten?

Het bestuur is druk bezig om allerlei zaken te structureren en nieuwe vrijwilligers aan te trekken zodat Real Lunet al op korte termijn weer een levendige club gaat zijn. Een belangrijke stap daarbij is de oprichting van een werkgroep bestaande uit personen die al lang verenigingslid zijn, personen die in het verleden lid zijn geweest en personen die zich recentelijk bij de vereniging hebben aangesloten. Deze Commissie Activiteiten Real Lunet Juniors bestaat bewust uit een mix van verleden, heden en vooral toekomst. Deze commissie is inmiddels actief en onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Kabouterclinic en onderstaande, toekomstige activiteiten.

Start trainingsgroepen:

  1. Begin maart 2024 gaan we starten met twee trainingsgroepen!!:
    1. Trainingsgroep (1) voor kinderen geboren in kalenderjaar 2015 en 2016
    2. Trainingsgroep (2) voor kinderen geboren in kalenderjaar 2017 en later.

Het betreft een wekelijks terugkerende activiteit tot half juni 2024. Eén training op een doordeweekse dag plus één training op de zaterdag. Kosten tot het einde van het seizoen zijn EUR 25,-. Na aanmelding ontvang je van ons een ontvangstbevestiging met daarin alle relevante gegevens. (Onder andere: data, tijdstippen etc.)

Als jouw kind geïnteresseerd is om deel te nemen aan de trainingsgroep, stuur ons dan ajb een emailbericht waarin je de interesse voor je kind kenbaar maakt. Vermeld dan tevens ajb

  1. de naam van uw kind;
  2. het geboortejaar van uw kind;
  • telefoonnummer ouder(s);
  • emailadres ouder(s).

Het is onze intentie om in het nieuwe seizoen met de kinderen in trainingsgroep 1 deel te nemen aan de competitie van de KNVB. Bij voorkeur met 1 team per geboortejaar.

Hulp gezocht

In het verlengde hiervan vragen we ook om hulp. Je zou ons kunnen helpen om sneller te groeien door aan de vriendjes en/of bekenden van uw kind kenbaar te maken waar we bij Real Lunet mee bezig te zijn en ze mee te vragen naar de trainingen. Ze zijn meer dan welkom.

Zie ook:

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven