Real Lunet Juniors activiteit: Kabouter Clinic 17 februari 2024

Introductie: Real Lunet Juniors 

In het hart van Sportvereniging Real Lunet, temidden van de velden waar de geschiedenis van onze sportvereniging is geschreven, omarmen we met trots een nieuw tijdperk met de introductie van Real Lunet Juniors. De naam spreekt boekdelen over onze toewijding aan het ontwikkelen van jonge talenten tot de sterren van morgen. Real Lunet Juniors wordt niet alleen een jeugdopleiding; het staat symbool voor de aspiraties en nieuw beleid, waar wij als sportvereniging in geloven en voor staan.

Met Real Lunet Juniors gaan we voorbij aan simpelweg trainen; we creëren een platform waarop jonge voetballers hun identiteit kunnen ontdekken, waar talenten opkomen en waar de naam Real Lunet Juniors synoniem staat voor plezier en veiligheid. Real Lunet Juniors – waar de jeugd de toekomst draagt!

Kabouter clinic

De introductie gaat samen met een daarvoor bedoeld nieuw evenement- Kabouter clinic, wat gepland is op zaterdag 17 februari 2024 om 10:00 op het terrein van sv. Real Lunet (Kikvorsch 1, 5262 LL Vught). De clinic is bedoeld voor alle (toekomstige) voetballertjes van 4 tot 10 jaar. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn om mee te kunnen doen.

Het beloofd een SU-PER leuke dag te worden, dus schrijf je snel in! Je kan jezelf aanmelden door ons te mailen op juniors@reallunet.nl, geef bij aanmelding aub je naam en leeftijd door.

Tot dan op Sv. Real Lunet

 

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven