Even voorstellen: Gin-Nio vertrouwenspersoon s.v. Real-Lunet

Gin-Nio Haurissa: De Nieuwe Vertrouwenspersoon van S.v. Real-Lunet

S.v. Real-Lunet is verheugd om aan te kondigen dat Gin-Nio Haurissa de nieuwe vertrouwenspersoon van de club zal zijn. Met haar achtergrond en ervaring zal Gin-Nio een waardevolle aanwinst zijn voor de vereniging, en ze zal zeker een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen en begeleiden van de leden.

Als vertrouwenspersoon zal Gin-Nio dienen als een betrouwbaar aanspreekpunt voor alle clubleden die te maken hebben met persoonlijke, sociale of emotionele kwesties. Ze zal er zijn om naar de zorgen en problemen van de leden te luisteren, hen te adviseren en hen te helpen bij het vinden van mogelijke oplossingen.

Met haar empathie en oprechte interesse in het welzijn van anderen, is Gin-Nio in staat een veilige en vertrouwelijke omgeving te creëren waarin clubleden hun hart kunnen luchten en zich gehoord kunnen voelen. Ze begrijpt de uitdagingen en stress waarmee mensen kunnen worstelen en zal haar best doen om hen te ondersteunen en te begeleiden op hun weg naar welzijn en mentale stabiliteit.

Door haar positieve en benaderbare persoonlijkheid is Gin-Nio in staat om een sfeer van openheid en vertrouwen te scheppen. Ze zal tijdens haar rol als vertrouwenspersoon ook fungeren als intermediair tussen de leden en het bestuur, waarbij ze eventuele zorgen of problemen op een gepaste en vertrouwelijke manier naar voren zal brengen.

Met Gin-Nio als nieuwe vertrouwenspersoon kan S.v. Real-Lunet erop vertrouwen dat de leden een plek hebben waar ze altijd terecht kunnen. Of het nu gaat om prestatie gerelateerde druk, persoonlijke moeilijkheden of zelfs discriminatie en pesten, Gin-Nio is er om te ondersteunen, te begeleiden en te zorgen voor een veilige en inclusieve clubomgeving.

Als vereniging zijn we zeer dankbaar en trots dat Gin-Nio bereid is om deze belangrijke rol op zich te nemen. Haar aanwezigheid zal bijdragen aan het welzijn en de groei van onze clubleden, en we kijken ernaar uit om samen te werken met haar om een positieve en ondersteunende sfeer te waarborgen binnen S.v. Real-Lunet.

Contact Gin-Nio via vcp@reallunet.nl

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven