Den Dungen te sterk voor Real

Op een winderig Sportpark Bergenshuizen heeft Real Lunet geen punten kunnen pakken tegen een sterker Den Dungen. “In de 1e helft ging het nog redelijk tegen elkaar op, maar pal voor rust waren 2 snelle counters de Real verdediging te machtig,” aldus Hanky Leatemia. Na een eigen doelpunt kwam Real op 1-2, maar Den Dungen maakte daarop wederom 2 doelpunten en bepaalde de eindstand op 1-4. De Vughtse club kan directe degradatie vrijwel niet meer ontgaan.

De ploeg is al een beetje bezig met het volgende seizoen. Een aantal spelers heeft al aangegeven te vertrekken waaronder Enes Sonay naar DBN. Maar Hanky Leatemia heeft er vertrouwen in volgend seizoen een goede selectie op het veld te krijgen. Wilt u daar meer over weten luister dan hieronder naar de nabeschouwing met Hanky bij NOVO3 Sport.

Bron: Den Dungen te sterk voor Real – NOVO3