JONGER ORANJE MASTERCLASS MET JUVENTUS

Tijdens de Jonger Oranje Masterclass krijg jij de unieke mogelijkheid een volledig verzorgde training te krijgen van trainers van Juventus. In de meivakantie 2019 komt de Italiaanse kampioen weer naar Nederland om de jeugd kennis te laten maken met hun trainingswijze. De JO Masterclass met Juventus is alleen voor spelers, lid van een voetbalclub is niet vereist.

LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN EEN JONGER ORANJE MASTERCLASS MET JUVENTUS? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN VIA ACTIVITEITEN@REALLUNET.NL!

PROGRAMMA EN KOSTEN JO MASTERCLASS

Iedereen die deelneemt krijgt twee keer 60 minuten training van Juventus en doet een aantal voetbaltests (onderdelen van de Talentscan) waar tevens mooie prijzen mee te winnen zijn. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een (herinnerings)certificaat met daarop ook de persoonlijke scores van de tests. De JO Masterclass is voor spelers die geboren zijn tussen 2003 en 2013 en kost € 49.95 per persoon.

Het programma van een Jonger Oranje Masterclass ziet er als volgt uit:10.00 – 12.15 uur: JO Masterclass met Juventus en Talentscan12.15 – 13.00 uur: Lunch (niet inbegrepen, kantine geopend)13.00 – 15.15 uur: Vervolg JO Masterclass met Juventus en Talentscan15.15 uur: Uitreiking certificaten en bekendmaking hoogste scores per groep15.30 uur: Fotoshoot 15.45 uur: Einde Jonger Oranje Masterclass met Juventus

JOM3

Alle deelnemers dienen het prachtige Juventus tenue te dragen dat speciaal bedoeld is voor de JO Masterclass. Het schitterende tenue bestaat uit een Juventus shirt, broekje en kousen van adidas (zie foto). Er zijn twee mogelijkheden: je koopt het complete tenue voor ‘slechts’ € 49.99 of je draagt het tenue tegen een minimale huurprijs.

WIL JE NET ZO TRAINEN ALS CRISTIANO RONALDO, CHIELLINI EN DYBALA? DOE MEE AAN DE JO MASTERCLASS MET JUVENTUS EN MELD JE AAN VIA ACTIVITEITEN@REALLUNET.NL!

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven