Tijdens de winterstop…Real Lunet 1 behaalde de tweede plaats in de GDS 073 Cup!

Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de regio Den Bosch staat weer op de kaart. Na het wegvallen van het Den Bosch 800-toernooi is de nieuwe GDS 073 Cup een gedegen vervanger gebleken. In een volle sporthal De Hazelaar (400 toeschouwers) haalde Real Lunet een plaats in de finale tegen TGG. TGG wist beslag te leggen op de eerste titel, Real Lunet heeft een mooie tweede plaats gehaald.
De in grote getalen aanwezige toeschouwers zagen in de kwartfinales achtereenvolgens OJC Rosmalen (0-1 tegen Real Lunet), RWB (1-3 tegen Wilhelmina), Nulandia (3-4 tegen BVV) en OSC’45 (1-5 tegen TGG) hun Waterloo vinden. De halve finale was een duidelijke prooi voor Real Lunet, dat Wilhelmina vrij eenvoudig met 4-1 versloeg, en TGG won eveneens met duidelijke cijfers van BVV: 3-0.
De finale die volgde begon in een plaatselijke mistbank (de rook die voor de opkomst was geproduceerd door een rookmachine trok niet weg), maar desondanks vloog TGG uit de startblokken. De Bosschenaren namen direct een voorsprong en gaven die niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 6-2 en waren The Goal Getters daarmee de terechte winnaar van de eerste editie van de GDS 073 Cup.
Wisselbokaal
Kay van den Boogaard (OJC) was met 8 doelpunten de topscorer van het toernooi. Jaouad Chraou (Real Lunet) en Imad Hamria (BVV) deelden de tweede plaats met 6 treffers.

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven