Update: Real Lunet ontvangt Margriet

Update:

Na een goede eerste 30 minuten is de wedstrijd helaas onderbroken door een hamstringblessure bij de scheidsrechter. De wedstrijd wordt hervat op donderdag 16 november aanvang 20:15 op Real-Lunet.

Komt Allen!

 

Real Lunet ontvangt Margriet.

Margriet heeft één van de slechtste seizoenopeningen sinds jaren en dat voor een ploeg die vorig seizoen een keurige tweede plaats behaalde en via de nacompetitie op een haar na promotie naar de tweede klasse miste in de finale. De Ossenaren wonnen vorige week met het kleinste verschil van het tot dan ongeslagen Nulandia. Ze haken zo aan in de middenmoot van de ranglijst. Voor Real was er vorige week niet het gewenste resultaat tegen Den Dungen. Trainer Hanky Leatemia zag zijn ploeg een prima eerste helft afwerken waarin diverse goede kansen werden gemist.

Na rust ging het mis en kregen we het deksel op ons neus. Vandaag dus Margriet met goaltjesdief Agonis Hoti in de gelederen. Real zal op hem heel alert moeten zijn. Met een overwinning zal Real een sprong maken op de ranglijst en dat is hard nodig.

Scheidsrechter voor zondag is P. Ophey en de wedstrijd begint om 14.30 uur.

KOMT  ALLEN !

COME ON REAL

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven