Penalty nekt Real Lunet

Lang leek het erop dat Real weer eens een puntje ging pakken, maar een twijfelachtige benutte ‘pingel’ gooide roet in het eten aldus Hanky Leatemia. We begonnen zoals gewoonlijk weer goed en namen terecht een voorsprong door Samir Boujaama. Maar Steenbergen en Van Boxtel bogen de achterstand binnen 3 minuten voor rust nog om. (1-2) Dennis van der Luyt maakte de gelijkmaker. De wedstrijd kon nog alle kanten op. Maar de krachten vloeiden weg en Alem profiteerde met een klein beetje hulp van de scheidsrechter.

Real Lunet staat nu 1 na laatste en zal bij puntenverlies komende week degraderen naar de 4e klasse. De TC is al bezig met komend seizoen om weer een volwaardige selectie op het veld te krijgen. Leatemia en zijn staf blijven komend jaar bij de club. Kiley Thijs werd voor de wedstrijd in het zonnetje gezet vanwege zijn 300e wedstrijd voor Real Lunet.