300e wedstrijd Kiley Thijs

Met een blauw/wit eerbetoon markeert SV Real Lunet een moment van mooie betekenis in de geschiedenis van onze club: het bereiken van de 300e wedstrijd van onze gewaardeerde aanvoerder, Kiley Thijs, voor Real 1. Deze mijlpaal staat niet alleen symbool voor een indrukwekkende toewijding aan het spel, maar ook voor een consistente en loyale dienstbaarheid aan het Real Lunet-shirt.

Gedurende zijn lange carrière heeft Kiley Thijs niet alleen zijn capaciteiten op het veld bewezen, maar heeft hij ook een onuitwisbare indruk achtergelaten als leider en voorbeeldspeler voor zijn teamgenoten.

Terwijl Kiley zijn 300e wedstrijd bereikt, erkennen we zijn bijdrage aan de club als een voorbeeld van doorzettingsvermogen en toewijding. Zijn rustige en bescheiden houding heeft hem niet alleen tot een cruciale speler op het veld gemaakt, maar ook tot een gerespecteerde figuur binnen de clubgemeenschap.

Namens SV Real Lunet feliciteren we Kiley Thijs (en gezin) met deze mooie mijlpaal. Zijn 300 wedstrijden zijn niet alleen een bewijs van zijn toewijding aan de club, maar ook van zijn voortdurende passie voor het spel. We kijken uit naar nog vele waardevolle momenten met Kiley als aanvoerder van Real Lunet.

Zie ook: SV. Real-Lunet (@reallunet69) • Instagram-foto’s en -video’s

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven