Real Lunet wint weer eens

Real-trainer Hanky Leatemia was aangenaam verrast door het spel van zijn ploeg. In een prima 1e helft opende Michee Shilonga de score (0-1) Echter binnen 10 minuten kwamen de gastheren uit Nuland weer langszij. Maar wederom Shilonga wist nog voor rust de 1-2 binnen te werken, die na rust vastgehouden kon worden.

Nulandia kreeg nog wel wat kansen uit standaard situaties, waar zij hun boomlange verdedigers naar voren lieten gaan. Ook Real kreeg via snelle uitgespeelde counters nog scoringskansen, maar de Real verdediging hield ditmaal stand. Hanky Leatemia, volgend seizoen opnieuw trainer bij Real, gaat ook bij PSV aan de slag. “Maar dan wel als chauffeur van de spelersbus van jeugdige talenten, die op de PSV academie zitten. Maar als ze iemand tekort komen. Ze weten dat ik de papieren bezit.”