Real wint bij Nooit Gedacht

Real Lunet heeft heeft weer eens het zoet van de overwinning geproefd. Blijkbaar had het goede weer een positieve invloed op de spelers. In de 1e helft kwam Real met 2-0 voor door Imad Hamria en Anis Tulung met een half volley. Na rust kwam de gebruikelijke inzinking. In een korte tijd boog Nooit Gedacht de achterstand om in een voorsprong door Schuurans en Bissels (2x). Maar Real toonde deze keer veerkracht op het hobbelige veld en wist op haar beurt de achterstand om te buigen door wederom Hamria en Enes Sonay.(3-4)

Hanky Leatemia was ondanks het scoreverloop een blije trainer. “Deze overwinning mag er zijn tegen een directe concurrent. Hopelijk kunnen we dit ook komend weekend tegen SCG laten zien. Beluister hier de nabeschouwing met Hanky Leatemia bij NOVO3 Sport.

Bron: Real wint bij Nooit Gedacht – NOVO3