Real onderuit tegen SCG’18

De 1e helft werd afgesloten met een o-o brilstand, waar de thuisclub eigenlijk uit 3 open kansen de score had moeten openen.
Maar zoals zo vaak dit seizoen liet Real het in de 2e helft helemaal afweten. Na zwak uitverdedigen bij een corner profiteerde de Gestelse fusieclub (0-1). Daarna het bekende beeld: Real liet de kopjes hangen, er kwam veel te veel ruimtes tussen de linies en de dekking werd losgelaten. SCG profiteerde optimaal en liep uit naar 0-4. Overigens bij 2 doelpunten hing een buitenspel geur maar de scheidsrechter overrulede de grensrechter. Imrad Hamria soleerde door de SCH verdediging en knalde de bal in de kruising (1-4). Daarna waren het weer de gasten, die uitliepen naar 1-6.