Vughts Voetbal Toernooi 2024

Vughts Voetbal Toernooi 2024 

Het jaarlijks terugkerende Vughts Voetbal Toernooi (VVT) gaat weer beginnen. De voorbereidingen voor het VVT van 2024 zijn alweer in volle gang. De toernooidagen vinden plaats op woensdag 3 en woensdag 10 april.
Het Vughts Voetbal Toernooi is een samenwerking tussen MOVE Vught en alle Vughtse voetbalverenigingen. Afgelopen jaren hebben de toernooien plaatsgevonden bij VV. Helvoirt en Zwaluw V.F.C., maar voor dit jaar doen wij met SV. Real Lunet mee waardoor nu alle drie de voetbalverenigingen uit de gemeente Vught van de partij zijn.

Wanneer en welke groepen
Op woensdag 10 april vindt VVT 2024 plaats op de velden van zowel Zwaluw V.F.C. als bij ons SV Real Lunet voor de groepen 5-6 en 7-8.

1000 deelnemers
Met de ervaring van de afgelopen jaren en de uitbreidingsmogelijkheden bij ons SV. Real Lunet, worden een kleine 1000 deelnemers verwacht over de twee toernooidagen. Hiermee is het VVT een zeer succesvol evenement op de kalender van MOVE Vught.

Inschrijven
De kick-off (opening inschrijvingen) vindt plaats op donderdag 29 februari 19.00 uur. De inschrijflinks staan vanaf 20 februari vermeld op www.movevught.nl/voetbaltoernooi.

Sluiting inschrijvingen
De sluiting van de inschrijvingen vindt plaats op donderdag 14 maart 19.00 uur.

Voor meer algemene informatie, zoals  informatie per leeftijdsgroep kijk dan op Vughts Voetbal Toernooi – SSNB – Vught

SV. Real Lunet een levendige club!
Het bestuur van SV. Real Lunet is druk bezig om allerlei zaken te (her)structureren, zoals een nieuwe visie en beleid, zodat Real Lunet op korte termijn weer een levendige club wordt. Een belangrijke stap in dit geheel is opnieuw aansluiting krijgen bij de Vughtse gemeenschap door verschillende evenementen (mee) te organiseren zoals het VVT 2024 en voetbalclinics. Lees meer op Real Lunet ‘Juniors’ Een Kabouter Voetbalfeest! – Real Lunet

Zie ook:

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven