Coronoa update 28-08-2020

Algemeen:

Geldt voor alle leden en bezoekers van SV REAL-LUNET
Houd altijd 1,5 meter afstand

Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts en keelpijn.
Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten;
Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe Coronavirus (COVID-19). Voor ouders: Indien bovenstaande aan de orde is informeer de trainer of het bestuur

Uitzonderingen: kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5  meter afstand te houden; jongeren tot en met 17 jaar onderling niet, maar wél tot volwassenen.   

Trainingen
Er wordt getraind volgens het trainingsschema. De kleedkamers zijn niet beschikbaar (behalve voor REAL 1, REAL 2, REALU23, VR1 en MU17). Kom dus omgekleed naar het sportpark, en neem je eigen bidon mee.

Bezoekers (toeschouwers)
Ook langs de velden geldt de 1,5 meter regel. Personen uit één huishouden/gezin mogen wél bij elkaar staan langs de lijn.

Wedstrijden
Scheidsrechters en één vertegenwoordiger per team melden zich bij het wedstrijdsecretariaat voor een (oefen)wedstrijd. Voor alle anderen geldt: ga direct naar het veld waar je speelt!

De kleedkamers zijn niet beschikbaar (behalve voor REAL 1, REAL 2, REALU23, VR1 en MU17 en hun tegenstanders). Tegenstanders die van ver komen, kunnen op verzoek een kleedkamer krijgen indien mogelijk. Toewijzing van kleedkamers aan teams gebeurt altijd in overleg met het wedstrijdsecretariaat.

Kom omgekleed naar de wedstrijd en douche thuis. 

Belangrijk! Vanwege de coronamaatregelen kan het gebeuren dat wedstrijden (zowel uit als thuis) naar een ander tijdstip of zelfs een andere dag verplaatst moeten worden. Verplaatsing gebeurt in dat geval zonder overleg met de teams; het is gezien de situatie onmogelijk om rekening te houden met afzonderlijke wensen van teams.

Uitwedstrijden
Als je meerijdt met mensen van buiten je huishouden, adviseren wij een mondkapje. Check vooraf de regels van de vereniging waar je team een bezoek brengt om niet voor verrassingen te komen staan.

Tot slot.

Gebruik je gezonde verstand! Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden.   Naleven van deze regels kunnen wij (bestuur en vrijwilligers complex) niet alleen doen. Een gevolg kan zijn dat het complex moet worden gesloten.

De maatregelen kunnen wellicht in de komende periode nog worden aangepast; houd de app/website in de gaten.

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven