Real Lunet komt met meidenteam

Real lunet zal het seizoen ’20-‘21 starten met een aantal jeugdteams, waaronder nu ook een meidenteam, MO17 . De meiden zullen eerste klasse spelen. Hierdoor kan Real Dames 1 in de toekomst ook een beroep doen op de meiden.

Walking Football
Afgelopen week zijn de ouderen weer opgestart met Walking Football bij Real, sinds de COVID-19 hebben zij net als velen niet kunnen trainen. Walking Football is speciaal voor 60-plussers. Hierbij wordt er tijdens het spel niet gerend, snelwandelen mag weer wel. Er is nog plek, dus voel jij je nog fit of ken jij iemand die wel wilt meedoen. Geef je op.

Mini’s
Voor de allerkleintjes , de mini pupillen zoeken we nog extra spelertjes. Bij de minipupillen leer je spelenderwijs voetballen. De trainingen en begeleiding zullen worden verzorgd door leden van onze vereniging. Ben jij in ieder geval 4 jaar en heb je zin om met een groepje jongens/meiden te voetballen. Je kunt je opgeven via info@reallunet.nl

Special Teams
In samenwerking met Move Vught en Zwaluw heeft Real twee Special Voetbalteams. Een team voor volwassenen en een team voor kinderen. In deze teams krijgen spelers de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Lijkt het jouw leuk om te komen voetballen? Kom een keertje kijken (en meedoen). Het volwassenteam traint op donderdag van 19.30-20.30 uur en het Jeugdteam (6-15 jaar) traint op donderdag van 18.00-19.00 uur. Meer informatie specialvoetbal@reallunet.nl.

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven