7×7 Grolsch toernooi 2024

Gisteren (zat. 9 juni) vond bij SV Real Lunet het jaarlijkse 7×7 Grolsch voetbaltoernooi plaats. Het toernooi had een hoge opkomst (in totaal deden er maar liefst 14 teams mee) en er was zelfs een wachtlijst, wat zorgde voor een gezellige en sportieve sfeer op het terrein.

De wedstrijden werden fanatiek gespeeld en het niveau lag hoog. Na een dag vol spetterende wedstrijden wist uiteindelijk het team van “Bung Despo’s” de eerste plaats te veroveren met daarbij een toernooibeker en een geldprijs van 200 euro. Met goed samenspel en doeltreffende acties wisten zij al hun tegenstanders te verslaan en mochten zij zich terecht de winnaars van het toernooi noemen.

Tijdens het toernooi waren oa. Barak51 en L4BDesign aanwezig voor verkoop en vlogen de eigen Molukse sateetjes, frieten en frikandellen over de toonbank. Na afloop van het toernooi werd er aansluitend een succesvolle feestavond georganiseerd in de kantine en onder de overkapping van SV Real Lunet met muziek van DJ Tenko, Dj Whiplash en sluiting van Dj Raywell.

Als enige smetje op de avond was, dat er op het einde een klein opstootje plaatsvond waarbij de organisatie direct besloten heeft om het feest te eindigen.

Statement

SV. Real Lunet hanteert een zero tolerance beleid, wat inhoudt dat agressie niet wordt getolereerd. De betrokkenen zijn dan ook vanaf nu niet meer welkom bij SV Real Lunet.
De evenementencommissie zal oa. met haar vrijwilligers binnenkort samen zitten om te evalueren over hoe we in de toekomst dit kunnen voorkomen en welke passende maatregelingen we verder kunnen treffen, naast die we al hadden.

Verder, heeft SV Real Lunet contact gehad met oa. het Brabants Dagblad en de Politie om de onjuiste berichtgevingen die online zijn gepubliceerd te rectificeren. (inmiddels heeft BD het artikel aangepast en gecorrigeerd). Er was bijvoorbeeld geen knokpartij tussen 50 man en de boel was al gesust toen de politie arriveerde. Deze zijn uit de-escalerende handelingen vanuit oa. de organisatie gebeld, daar waar hun al op de hoogte waren van het evenement.

Al met al was het 7×7 voetbaltoernooi bij SV Real Lunet een groot succes. De deelnemende teams hebben genoten van een gezellige en sportieve dag en het winnende team kon met trots terugkijken op hun prestatie. Het was een geslaagde dag voor zowel de spelers als de toeschouwers en wij gaan op volle kracht door met het opbouwen van de club.

Zie ook: Real Lunet over vechtpartij na voetbalevent: ‘Een smet op een hele mooie dag’ | 112 | bd.nl

WHIPLASH (@official.whiplash) • Instagram-foto’s en -video’s

TENKO (@djtenko) • Instagram-foto’s en -video’s

Raywell (@raywellofficial) • Instagram-foto’s en -video’s

 

Finale Team Despo’s – Team Stromenwijk (uit Middelburg)
De buren (Zwaluw VFC) deden ook gezellig mee
Onze JO17 heeft ervaring opgedaan hoe het is om tegen senioren te spelen
Uiteraard is ook de EHBO aanwezig voor hulp
Jong volwassen bezoekers
2 muntjes voor een broodje frikandel
Met gekleurde bandjes, kon het barpersoneel beter controleren op alcohol verstrekking
Kei harde inzet van al onze vrijwilligers
oa. Dj Raywell maakte er een mooi eindfeestje van!

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven