Dames 1 Opnieuw kampioen!

SV Real Lunet Dames 1 behaalt overweldigende overwinning op HZ’75 en is opnieuw kampioen! 

In een spannende wedstrijd tegen HZ’75 heeft SV Real Lunet Dames 1 een indrukwekkende prestatie geleverd door met 6 doelpunten te winnen (eindstand 0-6). De dames lieten vanaf het begin zien dat ze vastberaden waren om de overwinning binnen te halen.

De doelpunten werden verdeeld onder enkele van de sterspelers van Real Lunet. Margaritha onderscheidde zich met twee prachtige doelpunten, terwijl Annelies ook tweemaal het net wist te vinden. Amy en Kimberley droegen ook bij aan de score met elk een doelpunt, waardoor de totale score op 6 doelpunten uitkwam.

De wedstrijd was een showcase van teamwork, vastberadenheid en vaardigheid van de kant van SV Real Lunet. Hun solide verdediging hield HZ’75 op afstand, terwijl de aanvalslinie met precisie en kracht te werk ging.

Met deze overwinning blijft SV Real Lunet Dames 1 koploper in de competitie en met het verlies van hun directe concurrent Maaskantse Boys V1 zijn ze wederom verdiend kampioen geworden. Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie.

As dinsdag om 20:00 gaan de dames hun kampioenschap uitgebreid vieren, maar eerst een wedstrijd tegen VV Trinitas Oisterwijk. Jullie zijn van harte welkom om samen met de dames het kampioenschap te vieren!

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven