Topscorer blijft trouw aan Real Lunet

VUGHT – Afgelopen zondag was Dennis van der Luyt alweer goed voor 3 doelpunten. De topschutter van Real Lunet heeft er dit seizoen, ondanks dat de prestaties van zijn club ver beneden peil zijn, toch al 15 in het netje weten te werken. Hij kan komende zomer bij heel wat clubs aansluiten, maar lijkt Real trouw te blijven.

Real, de nummer voorlaatst van de 3e klasse C, won met 4-2 van hekkensluiter DBN’22. “Helaas waren mijn doelpunten niet genoeg om erin te blijven”, verwijst Van der Luyt naar de degradatie, die ondanks de tweede overwinning op rij een feit werd. “Die zat er inderdaad al even aan te komen, maar als het dan officieel is, blijft het alsnog jammer.”

Transferhistorie
Ondanks dat Real volgend seizoen in de 4e klasse wordt ingedeeld en de Bossche aanvaller (met Wilhelmina, TGG, BVV, Emplina en CHC) nogal een transferhistorie op zijn naam heeft, lijkt hij dit keer niet te verkassen. “Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik bij Real. Ik heb wel genoeg opties, hoor. Meerdere clubs uit de 3e en 2e klasse, zowel op zaterdag als zondag, hebben geïnformeerd. Maar hoewel het misschien gek klinkt, want de resultaten waren dit seizoen natuurlijk slecht, ik heb het echt heel goed naar m’n zin bij de club.”

Enes Sonay maakt wel de overstap. “Die gaat naar DBN”, weet Van der Luyt. “Jammer natuurlijk, want Enes is een fijne speler, die mij wel weet te vinden. Maar er komen wel wat nieuwe spelers voor in de plaats. Volgend seizoen een gooi naar de topscorerstitel doen? Dat zou mooi zijn. Maar ik weet niet of ik er zoveel kan maken als een Wesley (Meeuwsen, red.) bijvoorbeeld.”

Bron: Topscorer blijft trouw aan Real Lunet – 073voetbal.nl

ANDER NIEUWS

Deel dit artikel

Scroll naar boven